Drugs

Soorten weed te koop in een beste coffeeshop Nederland

beste coffeeshop Nederland

Welke soorten weed zijn te koop in een coffeeshop?

Wanneer je voor het eerst in een coffeeshop komt, zal erachter komen dat er talloze soorten wiet te koop zijn. Om hier wat duidelijkheid over te geven vind je hier wat meer informatie.

Super silver haze

Super Silver Haze is een zoet smakende wiet die door veel mensen wordt bestempeld als de best in zijn soort. Het is een kruising van Haze, skin en northern lights. De wiet heeft een THC-gehalte van maar liefst 20% en een unieke, bijna fris ruikend aroma. Het is een absolute aanrader. Super silver haze wordt ook gebruikt als medicinaal wiet en verminderd symptomen van stress, angst en depressie. 

Bubblegum Weed

Bubblegum weed is een sativa dominante wietsoort. Het is een kruising tussen Santa Maria en Powerplant. Net zoals de Super Silver Haze is bubblegum weed een erg zoet smakende wietsoort. De high van bubblegum weed is langzaam opbouwend, met als gevolg dat je high en euforisch raakt zonder dat je het in de gaten hebt. Bubblegum weed laat als je stress verdwijnen en je voelt je kalm en ontspannen. Ook bubblegum weed heeft een hoog THC-gehalte van 19%.

White widow

White widow is misschien wel de meest bekende wietsoort van de wereld. Deze wietsoort is zo bekend dat je deze in bijna elke coffeeshop wel kunt krijgen. Het is een kruising van het braziliaanse sativa landra en indiase indica. Ondanks dat de wietsoort ‘maar’ 17% THC bevat, is het een erg geliefde wiet. De wiet heeft een houtachtige smaak met een zoet aroma. De wietsoort bevorderd de creativiteit en praatlust en zorgt voor een euforie van energie.

Cherry Kush

De cherry Kush wiet zorgt voor ultieme ontspanning. De kruising van OG Kush en Afghani zorgen voor een high die je niet snel zult vergeten. De high komt wat later dan het moment van roken, maar na 10-20 minuten wordt je al snel overrompeld door zijn greep. De wiet heeft een zoet en fruitig aroma en een THC-gehalte van 17%.

Thai

Thai wordt ook wel gezien als de beginners wiet. Thai is een wiet uit Thailand. Het heeft een THC-gehalte van 13%. De high van Thai werkt snel en het effect is aangenaam en comfortabel. De wietsoort is een doordringend aroma en de rook kan nogal scherp en bitter zijn. Het is een erg kruidige wietsoort. Thai wordt ook gebruikt voor medicinaal gebruik en verlicht pijn en stress.

 

Bezoek voor meer informatie eens Coffeeshop Upstairs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *