Drugs

De leukste coffeeshop

Coffeeshop

Coffeeshops zijn erg populair in Nederland. Ze zijn niet enkel ideaal om tot rust te komen, maar bieden je ook een ultiem gevoel van samen zijn met je vrienden. Opzoek naar ontspanning? Ga dan eens naar een coffeeshop! Welke coffeeshop is de beste van Nederland? Ik vertel het jullie hieronder!

Aan welke voorwaarden moeten coffeeshops zich houden?

De coffeeshop is geboren in Nederland. Vroeger was een coffeeshop gewoon een plaats waar je samen met je vrienden kan ontspannen en genieten van een heerlijk tasje koffie. De betekenis van deze naam is nu sterk verander, want nu staat coffeeshop eigenlijk voor legale wietshop, maar koffie kan je er nog steeds krijgen! Een legale wietshop vind je niet in elk land, wiet is in de meeste landen zelfs per wet verboden. In Nederland mag men wel wiet verkopen in de coffeeshop, maar er moet met een aantal dingen rekening gehouden worden.

Zo mag er geen reclame gemaakt worden voor de wiet, er mag ook geen harddrugs verkocht worden, er mag geen overlast veroorzaakt worden, de klanten moeten minstens 18 jaar oud zijn en de coffeeshop mag niet te grote hoeveelheden wiet in huis hebben(maximaal 500 gram per dag/5 gram per klant). Als een uitbater van een coffeeshop zich niet houdt aan deze regels, dan kan deze tijdelijk of permanent gesloten worden.

Waarom een namiddagje in een coffeeshop de perfecte manier van ontspanning is

Tegenwoordig hebben we het alsmaar drukker. We hebben een job die veel energie eist van ons, een gezin waarvoor we moeten zorgen en soms komen daar nog allerlei zaken bij. Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat we gestrest rondlopen. Van tijd tot tijd is het dus belangrijk dat je tijd neemt voor ontspanning en hoe kan je dat beter dan door een namiddag of avondje met je vrienden door te brengen in een coffeeshop? In een coffeeshop zijn er verschillende soorten wiet. Er zijn zachtere en sterkere soorten, keuze genoeg voor zowel de leek als de professional. Wiet heeft op iedereen wel een ander effect, maar in het algemeen zorgt wiet ervoor dat je volledig kalmeert. En dat is precies wat jij kunt gebruiken in tijden van stress. Daarnaast is er nog de sfeer van een coffeeshop. Het is er steeds gezellig en dé ideale plek om nieuwe mensen te ontmoeten in een ontspannen kader. Als je zelf niet zoveel ervaring hebt met het consumeren van wiet, moet je er wel op letten dat je hier voorzichtig mee omgaat. Zodat je het effect kan testen. Neem dus zeker iemand mee en vraag raad aan de uitbater!

Meer informatie kunt u vinden op de website van Coffeeshop Upstairs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *